fbpx

Тунтев: Пушењето да биде дозволено надвор од деловниот објект

Facebook
Twitter
LinkedIn

Во законот за заштита од пушењето се бара овој дел што е дефиниран како простор надвор од деловниот објект кој содржи дополнителна опрема да биде избришан од областите каде што пушењето е забрането. Пушењето да е дозволено надвор од деловниот објект

 

 

 

 

 

Последни вести