fbpx

(Видео) Пауновски: Ќе одговарате за институционалното фалсификување на лични карти што сте го правеле

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ако мислите дека со ваква Анкетна комисија ќе скриете се она што се случуваше во изборните циклуси, каде што ваши вработени луѓе во МВР изработуваа фалсификувани лични карти, а потоа тие лични карти ги доставуваа до гласачите. Кога гласачите гласаа, тие лични карти мораа да ги враќаат назад, за да од оние што им ги добиле, подигнат пари. Ги знаеме и луѓето и знаеме каде ги носеле личните карти и на кого ги давале и делеле пари, рече пратеникот Стојко Пауновски во однос на предлогот на одлука за избор на претседател, потпретседател и членови на Анкетната комисија за скандалот со Фабриката за фалсификување на лични карти, пасоши, афери и други документи

 

 

 

 

Последни вести