fbpx

(Видео) Тунтев: Менувате закони за да ги минирате градоначалниците од опозицијата

Facebook
Twitter
LinkedIn

Улицата или локалниот пат за потребите на градење на државна институција по секоја цена треба да се направи, на територијата на град Скопје. Законот е предложен поради проблем во општина Центар. Уште повеќе се зацврсти нашиот сомнеж дека власта носи закони за дневна употреба. Носи закони за парцијални интереси, рече пратеникот Томислав Тунтев во однос на предлогот на закон за дополнување на Законот за градење

 

 

 

 

Последни вести