fbpx

(Видео) Сугарески: Продолжете да ги преземате законите на СДСМ!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Не се работи само за последниот закон за ДДВ што го предложивме. Претходно имавме случај со професионалните војници, што чисто беше украден законот. Истото беше со енергетската сиромаштија. Истото беше со минимална плата, со бесплатен превоз на студентите… Нас ова ни дава уште поголем поттик како пратеници да предлагаме во ова Собрание, рече пратеникот Горан Сугарески во однос на предлогот на закон за изменување и дополнување на Законот за данокот на додадена вредност