fbpx

(Видео) Пауновски: Кредитот е за предизборни цели или за топлификацијата во Битола?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Како и парното во Скопје државата системот ќе го направи и ќе го даде потоа на некоја приватна фирма да го работи а цената ќе ја платат граѓаните. Најдобро ќе беше оваа влада да завршеше со криминалите а не да гласаме за уште криминали, рече пратеникот Стојко Пауновски во однос на предлогот на закон за гаранција на Република Македонија на обврските по Договорот за заем за финансирање на проектот Топлификација на Битола, кој ќе се склучи меѓу Кредитната банка за обнова – КфВ и АД ЕЛЕМ

 

 

 

Последни вести