fbpx

(Видео) Георгијев: Во вашите лавиринти згасна животот на малата Тамара

Facebook
Twitter
LinkedIn

Вие бевте тие кои одозгора дававте негативно мислење за лекување на Тамара. Вие бевте тие кои рековте да престанат донациите бидејќи се обезбедени пари. Македонија е на последно место во Европа по задоволство на граѓаните од здравствени услуги. Ако малку имате чесност и доблест, ве повикувам да поднесете оставка, рече пратеникот Ален Георгијев во однос на Интерпелацијата за работата на министерот за здравство Никола Тодоров, на 80-тата седница на Собранието на Р. Македонија

 

 

 

 

Последни вести