fbpx

Дебата: Создаваме здрава средина за здрав живот

Facebook
Twitter
LinkedIn

Денешната дебата Создаваме здрава средина за здрав живот предизвика огромно внимание кај присутните граѓани, претставници на граѓански здруженија, лекари, професори, експерти, по што се отвори квалитетна дебата со присутните за обезбедување на јавно достапно квалитетно здравство коешто ќе нуди достапни здравствени услуги за сите граѓани на Р.Македонија и за воспоставување на европски еколошки стандарди коишто обезбедуваат чиста и здрава животна средина.

Сите мислења и предлози на граѓаните, на граѓанските здруженија, невладиниот сектор, професори, лекари, експерти се внимателно забележани и ќе бидат земени предвид при заокружувањето на Програмата.

 

 

 

 

Последни вести