fbpx

Дијалогот е добра основа за деблокирање на процесите, заеднички да работиме за граѓаните

Facebook
Twitter
LinkedIn

Одговори на новинарски прашања, Костадин Костадинов, портпарол на СДСМ и пратеник.

Дијалогот е добра основа за деблокирање на процесите, заеднички да работиме за граѓаните.

Последни вести