fbpx

Арсовска ја стопира реконструкцијата на Универзална сала за која Владата обезбеди 2 милиони евра

Facebook
Twitter
LinkedIn

Изјава за медиуми, Рената Јајоска, советничка во Советот на Град Скопје

Универзалната сала стои недовршена. Градоначалничката на ВМРО-ДПМНЕ, Данела Арсовска три месеци не прави ништо.

За овој важен проект за скопјани, Владата предводена од СДСМ обезбеди речиси 2 милиони евра. И покрај обезбедените средства и покрај склучениот договор со изведувачот, Арсовска повеќе од три месеци ја стопира реализацијата на овој проект.

Данела Арсовска не работи ништо. Стопира капитални проекти од претходната градска власт. 100 дена Данела, 100 дена разочарувања за скопјани.

Последни вести