fbpx

Мнозинството ќе се зголемува, ВМРО-ДПМНЕ се заплетка во лагите

Facebook
Twitter
LinkedIn

Одговор на новинарско прашање, Дарко Каевски, портпарол и пратеник на СДСМ

Одговор:

Тоа е веќе позната реторика на ВМРО-ДПМНЕ.

Тоа го говореа и пред година дена и имаа уште неколку обиди каде што велеа дека има ново парламентарно мнозинство и правопропорционално секогаш кога го говореа тоа владиното, актуелното мнозинство се зголемуваше. Така ќе биде и овој пат.

Последни вести