fbpx

ДПМНЕ се распаѓа, во дворските игри и пресметки Мицкоски да не ја меша СДСМ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Одговор на новинарско прашање, Мелиса Ценовска Серафимовска, членка на ЦО на СДСМ

Гледаме дека се големи внатрепартиските проблеми во ДПМНЕ и анти ЕУ кампусот.

ДПМНЕ се распаѓа.

Обидите за создавање конфузија во јавноста и очајната потреба да ја вмеша и СДСМ во внатрешните поделби и кавги во ДПМНЕ нема да му помогнат на Мицкоски.

Во дворските игри и пресметки Мицкоски да не ја меша СДСМ и сам да си ги решава кавгите.

Мицкоски е бледа копија на Груевски. Политиката на блокада на Мицковски е исто така само копија на оригиналот и очигледно дека има структури во ДПМНЕ кои не се задоволни од него.

Последни вести