fbpx

Неучество во техничка Влада на ДПМНЕ може да биде само алиби за изборниот пораз

Facebook
Twitter
LinkedIn

Одговор на новинарско прашање, Дарко Каевски, пратеник и портпарол на СДСМ

Тоа би било барање алиби за изборниот пораз.

Деструктивните политики на ДПМНЕ, блокадите, обидите да се закочи земјата, да се блокира Собранието, ги гледаме со години нананзад.

ДПМНЕ друго и не знае, бидејќи нема понуда за граѓаните.

Не се нешто ново обиди за создавање криза, зборував и во пресот за нив. Како што досега не усепа така нема ниту овој пат.

Нема да најде алиби, Мицкоски го чека двоен пораз на изборите, тој го знае тоа многу добро.

Последни вести