fbpx

Слаб митинг и агресивни пораки за прикривање на фактот дека Ковачевски доминираше на ТВ дуелот, а Мицкоски загуби

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Слабиот митинг покажува дека ДПМНЕ нема поддршка меѓу граѓаните. И тоа се потврди уште кога не успеаа да соберат потписи за Силјановска.

Слушнавме агресивни пораки од говорницата и лаги само за да го прикријат фактот дека претседателот Димитар Ковачевски доминираше на ТВ дуелот и дека Мицкоски загуби.

Граѓаните не сакаат изолација и враќање назад, туку напредок и членство во ЕУ.

Последни вести