fbpx

Паничните лаги на ДПМНЕ и сеењето магла се поради фактот што Мицкоски го загуби ТВ дуелот од Ковачевски

Facebook
Twitter
LinkedIn

Одоговор на новинарско прашање, Дарко Каевски, пратеник и портпарол на СДСМ

Сите овие панични знаци на нервоза од ДПМНЕ доаѓаат откако Мицкоски го забуди ТВ дуелот од Ковачевски. ДПМНЕ немаат понуда пред граѓаните ниту план за иднината. Затоа се обидуваат да ја сменат темата. За нивна жал, тв дуелот го видоа голем број граѓаните, снимен е и објавен и не може да се избрише без разлика каква магла се обидуваат да произведат. Со нивните лаги ние нема да се занимаваме. СДСМ има јасен план и визија за европска иднина и тоа го претставуваме пред граѓаните.

Последни вести