fbpx

Примитивизмот на ДПМНЕ говори за нив и ја покажува нивната нервоза на почеток на кампањата

Facebook
Twitter
LinkedIn

Примитивизмот на ДПМНЕ е за осуда но тоа говори за нив и нивната режимска матрица. А навредите кон секретарот за меѓународна соработка на СДСМ и прв вицепремиер само ја покажува само нивната нервоза.

Нервозни се затоа што немаат поддршка на митинзите, ниту успеаа да соберат потиси за Силјановска.

Затоа што Мицкоски го загуби ТВ дуелот од Ковачевски.

Затоа што немаат план за иднината на државата, немаат понуда пред граѓаните и се против Европската унија.

Тоа е истата режимска, криминална партија од минатотот и вакви навреди може да очекува секој нивен политички противник.
А Маричиќ е синоним за проверопски политичар.

Изборот пред граѓаните на овие избори е јасен, надеж со СДСМ и безнадежност со ДПМНЕ.

Последни вести