fbpx

Подаваме рака, училишен прибор за семејства коишто се најзагрозени од поплавите

Facebook
Twitter
LinkedIn

Општинската организација на СДСМ од Гази Баба, со поддршка на младите членови и волонтери, денеска организираше хуманитарна акција во населените места погодени од поплавите.

За децата-ученици од најзагрозените семејства од Синѓелиќ, Ченто, Стајковци, Црешево и Арачиново беа поделени пакети со училишен прибор, неопходни во пресрет на новата учебна година.

Последни вести