fbpx

Писмо со сочувство од претседателот на Бугарската социјалдемокртска партија Томов

Facebook
Twitter
LinkedIn

Писмо со сочувство по повод трагичните настани за време на поплавата во Скопје до претседателот на СДСМ, Зоран Заев од претседателот на Бугарската социјалдемокртска партија Александар Томов. 

 

 

 

 

 

 

 

Последни вести