fbpx

Груевски, каде е колекторскиот систем во Радожда што го вети пред 10 години?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Никола Груевски не им одговори на жителите на Радожда на клучното прашање:

Каде е колекторскиот систем што им го вети од пред 10 години?

Поради тоа што Радожда се уште нема колекторски систем, фекалиите од селото и околината одат директно во Охридското езеро и ја загадуваат водата.

Наместо да се бламира Груевски со фалби за асфалтирани улички од по 20, 30 метри што е редовна обврска на властите, а па не и негова, веднаш да каже каде е колекторскиот систем?!

Кога е веќе во семејна посета на охриско – струшкиот крај, како што можеше да се види од провладините медиуми, Груевски би било добро да види и во какви училишта учат и во какви болници се лечат децата на граѓаните на Струга.

Никола Груевски нема право повеќе ништо да ветува. Неговото заврши.

Доаѓа одговорна Влада која ќе се грижи за потребите на граѓаните и државата.

25.07.2016

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

Последни вести