fbpx

Груевски требаше да стане од премиерската фотеља за да види што се не направил

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Груевски 10 години седеше во премиерска фотеља но изгледа требаше да стане од неа за да види дека луѓето во 21-от век во Македонија ги остави без водоводи, патишта и здравствени домови, за коишто сега зборува каде ќе стигне.

И кога нема што да каже, таму се катните гаражи преку коишто неговата власт испра најмалку десетици милиони евра.

Охриѓани го знаат тоа што го знаат и граѓаните на Македонија.

Од оваа криминално – корупциска власт, Влада за граѓаните не бидува.

Охрид како и Македонија се подготвува за регуларни избори во декември на коишто ќе изберат одговорна Влада која ќе се грижи за нив и за државата.

 

23.07.2016

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

 

Последни вести