fbpx

ВМРО-ДПМНЕ и Пандов не работат во интерес на граѓаните

Facebook
Twitter
LinkedIn

Прес конференција, СДСМ
Зоран Ѓорѓиев, претседател на ОО СДСМ Кавадарци
Кавадарци, 20.06.2016

Почитувани сограѓани,

Локалната самоуправа предводена од ВМРО-ДПМНЕ и Александар Панов не работат во интерес на граѓаните.

Сите големи ветувања излегоа големи лаги. Типично за кримианлната власт во заминување.

Го нема ветениот Затворен пазар во Кавадарци, нема подземан сообраќајница, Аква парк….ниту еден проект не е реализиран.

Граѓаните на Кавадарци бараат промени на слободни, фер и демократски избори.

Драги сограѓани и пријатели,

Општинската Организација на СДСМ секојдневно е во комуникација со граѓаните на Кавадарци.

На нашиот нов веб сајт, www.sdsmkavadarci.mk, кадешто граѓаните можат да се запознаат со програмата на СДСМ, исто така ќе можат да ги искажат своите ставови, да
поставуваат прашања.

Подоцна, тие прашања, тие проблеми советниците од СДСМ ќе направат се да се актуелизираат и да бидат решени. Заедно стоиме на страната на граѓаните.

Овде ќе прочитам некои од нив:

(Ке се читаат дел од предлозите и идеите на граѓаните)

Ги охрабруваме граѓаните заедно да продолжиме во враќање на слободата и деморкатијата во Македонија.

Она што не можеме да го решиме сега, заедно ќе го решиме по демократските промени.

Последни вести