fbpx

Лагите на Јакимовски е несериозно да се коментираат

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Лагите на Стевче Јакимовски се граничат со одредени психички состојби и затоа одамна не е сериозно ниту да се коментираат.

Едно е факт, Јакимовски е секогаш тука кога на Никола Груевски му е потребен некој да шири спектакуларни лаги за одвлекување на вниманието на јавноста од секојдневните скандали, изборните измами, хаосот со избирачкиот список, партиските одлуки на Уставниот суд, економското пропаѓање на земјата, криминалот на фамилијата.

 

Скопје, 11.03.2016

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

Последни вести