fbpx

Груевски да не се крие туку да одговори за злосторничкото здружување

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Никола Груевски петти ден го нема во јавноста да се огласи, да каже која е неговата улога во злосторничкото здружување.

Злосторничко здружување на високи претставници на партијата на власт само за да задржат локална и централна власт е сериозно сомневање и затоа Груевски мора да се изјасни дали тоа е правено по негов налог?

Наместо да се крие зад празните соопштенија, Груевски да излезе јавно и да каже која е неговата улога во ова злосторничко здружување.

 

Скопје, 16.02.2016

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

Последни вести