fbpx

Граѓаните му го одземаат мандатот на Груевски

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

До каде падна Никола Груевски!

Човекот на кого граѓаните му порачуваат Збогум, тргнал да се пресмета преку институциите под негова контрола и со интернет страница?!

Груевски е навикнат да одзема, тој им одзеде 10 години живот на граѓаните, а сега не сака да чита што им направил.

Овој пат не се прашува Груевски.

Овој пат граѓаните му го одземаат мандатот на Никола Груевски.

Сите кои му помогнале во неговите злоупотреби, вклучувајќи ја и државната установа МАРнет ќе се соочат со сопствената одговорност.

Збогум Никола!

Скопје, 04.01.2016

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

Последни вести