fbpx

СДСМ очекува од МВР, ЈО и судските органи целосно да го истражат случајот со фалсификуваните лични карти

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Почитувани,

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија очекува од Министерството за внатрешни работи, Јавното обвинителство и судските органи целосно да го истражат случајот со фалсификуваните лични карти и јавноста да ги добие сите одговори.

Само професионална и целосно законска постапка може да даде одговори на прашањата кој, зошто, со каква намера и за какви потреби фалсификувал лични карти.

Скопје, 20.12.2015
ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

Последни вести