fbpx

Младите имаат една мега идеја: збогум Никола!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Предизборните обиди за манипулирање на јавноста со нови лажни, виртуелни проекти на Никола Груевски се целосно неуспешни.

Доцна е за Никола Груевски.

Поради Никола Груевски и фамилијата 626.312 граѓани, пред се млади образовани луѓе, заминале од Македонија.

Човекот којшто ги избрка младите од Македонија сега виртуелно ќе најавува бесплатни проекти за куќи за младите до 35 години?

„Мега проект“ на Никола Груевски во изминатите 10 години беше неговото лично богатење, матните бизнис зделки на братучедот Мијалков, чоколадите на кумот Ставрески…

Затоа младите бараат промени и имаат една мега идеја: збогум Никола!

Скопје 17.12.2015

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКАРТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

Последни вести