fbpx

Сиромаштија за народот, богатство за фамилијата на Груевски

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Никола Груевски за 10 години ниту еднаш не помисли на катастрофалната состојба во којашто се наоѓаат железничките пруги во Македонија.

Груевски и фамилијата единствено мислат на богатство, богатство, богатство…

Девизата на Груевски е: сиромаштија за народот, богатство за фамилијата.

Над 630 милиони евра Никола Груевски и фамилијата на власт потрошија на споменици, над 15 милиони евра за панорамско тркало, над 250 илјади евра за жални врби во Вардар, се ова е параван за лично богатење на Никола Груевски и фамилијата.

Само од парите што ги украде Никола Груевски и фамилијата ќе можеа да се направат нови железнички пруги во Македонија.

Човекот кој избрка 626.312 граѓани од Македонија не е повикан ништо да најави освен својата оставка.

Збогум Никола!

Скопје, 15.12.2015
ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

Последни вести