fbpx

Одговорност за незаконското прислушување

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

 

Го разбираме стравот на Никола Груевски од соочувањето со вистината за нелегалното прислушување на над 20 илјади граѓани, од страна на братучедите, како и стравот од вистината за неговото корумпирано владеење во изминатите 10 години.

Никола Груевски мора да свати дека прописите во оваа држава важат подеднакво за сите граѓани во Република Македонија.

Колку и да се замислува во некакви квази услови што се дел од неговиот виртуелен свет, Никола Груевски не е повеќе од било кој граѓанин на оваа земја.

Правен документ како што е Деловникот за работа на Анкетната комисија за незаконското прислушување важи и за Никола Груевски.

Во Анкетната комисија за незаконското прислушување Никола Груевски нема да може да ги нарачува прашањата, особено не кај членовите коишто не се од ВМРО-ДПМНЕ и тука неговиот виртуелен свет нема да му помогне.

Одговорност за незаконското прислушување мора да има и ќе има.

Збогум Никола!

 

Скопје, 07.12.2015               
ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

Последни вести