fbpx

Уште еден пораз на Груевски на меѓународен план

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Дебаклот на економските политики на Никола Груевски е проследен и со уште еден пораз на меѓунарден план.

Министерскиот совет на НАТО донесе одлука Црна Гора да биде поканета за нова членка на Алијансата.

СДСМ им честита на граѓаните на Црна Гора за овој успех на земјата.

За жал, додека земјите од регионот чекорат напред во евро-атланските интегративни процеси, Македонија, со Никола Груевски, 10 години стои во место.

За Никола Груевски приоритет во изминатите години не беа решавањето на отворените прашања, реформите и напредокот на земјава туку тендерите и бизнис интересите на фамилијата.

Поради погрешните политики на Никола Груевски, Македонија и сите нејзини граѓани загубија 10 неповратни години.

Скопје, 02.12.2015              

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

Последни вести