Илјас од родното Теарце: Прв пат во нашата историја пред вас сме со еден концепт која ја рефлектира нашата реалност

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Соопштение за јавност

Поздрав до и од моето Теарце.

Се грижев и ќе продолжам да се грижам за вашето здравје.

Секоја куќа сум ја посетил при секоја ваша потреба.Време е со ваша подршка и со соработка со почитуваните тука присутни колеги идни пратеници да ги решаваме крупните наши проблеми.

Граѓаните на општина Теарце заслужуваат подобро и повеќе.

https://www.facebook.com/watch/live/?v=655856315015618&ref=watch_permalink

Турците активно учествуваат во политичкиот живот во нашата држава и се важна алка во нашето мултиетничко општество. . Прв пат во нашата историја пред вас сме со еден концепт која ја рефлектира нашата реалност. Можеме заедно за подобра иднина

Македонци Албанци Турци Роми Бошнаци Срби Власи се здружија за единствена цел и тоа е просперитет, силна економија правда Eвропска Унија и подобра иднина.

Ве поздравувам со најискрени и топли поздрави.Вашата подршка за коалицијата Mожеме, порача кандидатот за пратеник од коалицијата Можеме во шестата Изборна Единица, Бејџан Илјас.