fbpx

Зоран Заев е во беровско Будинарци, во Малешевијата, од која плажа статуси пишува Мицкоски?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Реакција на соопштение на ВМРО-ДПМНЕ

Зоран Заев е во беровско Будинарци, во Малешевијата, со граѓаните, пожарникарите, полицајците, доброволците, војниците.

Од која плажа пиромански статуси пишува Христијан Мицкоски?

Сите солидарно се вклучени во гасањето на пожарите само Мицкоски седи на страна и ги омаловажува напорите на сите кои учесвуваат во гасањето на пожарите.

Мицкоски е срам за сите!

Последни вести