fbpx

Втор ден ВМРО-ДПМНЕ молчи каде е политичкиот пироман Мицкоски, дали е во Црна Гора?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Втор ден ВМРО-ДПМНЕ молчи каде е политичкиот пироман Христијан Мицкоски.

Дали Мицкоски е во Црна Гора?

Пожарникари, полицајци, доброволци, војници, граѓани, сите солидарно се вклучени во гасањето на пожарите само Мицкоски седи на страна и ги омаловажува напорите на сите кои учесвуват во гасањето на пожарите.

Системот функционира покрај сите предизвици. Сите надлежни институции, како на централно, така и на локално ниво се активни за справување со пожарите, и заедно ќе успееме.

А некрофилните и пиромански политики на Мицкоски ќе бидат казнети од граѓаните повторно.

Последни вести