fbpx

Од која плажа Мицкоски пишува недолично и примитивно на Фејсбук?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност – реакција на соопштение на ВМРО-ДПМНЕ

 

Бидејќи Мицкоски е на одмор во странска држава ги прашуваме во ВМРО-ДПМНЕ од која плажа пишува псовки и недолични коментари на Фејсбук?

Сосема очекувано, во ВМРО-ДПМНЕ непримерниот речник, вулрганостите и примитивизмот на Мицкоски се фрлија да ги бранат.

Тоа е нивното ниво, во белиот дворец очигледно тоа е нормално.

Тоа не го менува фактот дека Мицкоски не е достоен да води политичка партија, тој е недостоен да води ниту прифил на Фејсбук.

Последни вести