fbpx

Николовски од Битола: Да го одбереме Најдоброто за секоја општина, да продолжиме да им служиме на граѓаните

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Добро вечер победничка Битола, нема поголема чест најголем дел од оваа бина да е резервирана за македонскиот исток, за новиот бастион на социјалдемократите и за новата најава на големата победа која што ќе дојде токму од македонскиот исток.

Затоа кога велиме дека изградивме 1.040 километри патишта, 60 градинки, 80 училишта, 56 полициски станици, над 50 здравствени објекти, кога збориме за вкупната реализација на проектите над 2000 проекти се реализирани токму во овие 4 години во овие 22 општини каде што граѓаните ни ја дадоа довербата каде заедно ќе продолжиме да работиме чесно, одговорно, посветено и да бидеме вистински сервис на граѓаните.

Победата ќе дојде од Илинден со Александар, победата ќе дојде со Бети во Петровец, победата ќе дојде во Зелениково со Борче, победата ќе дојде во Ранковце со Даниел, победата ќе дојде во Кратово со Влатко, победата ќе дојде со Драган во Пробиштип, победата ќе дојде најголема исто така од Крива Паланка со Сашко, ќе дојде и со Горан од Делчево, со Соња од Македонска Каменица, со Славчо во Пехчево, со Ѕвонко во Берово, со еден од оние кој беа оценети како најдобри кандидати од граѓаните и најдобри градоначалници Николчо во Кочани, со победа одиме во Виница со Ивица, на победа одиме со Горан во Чешиново -Облешево, за прв пат ќе победиме и во Зрновци со Виктор, ќе победиме со Ненад во Велес, ќе победиме со Аце во Лозово, ќе победиме со Саше во Свети Николе, ќе победиме со Горан во Чашка, победата ќе дојде од Штип со д-р Сашко Николов, победата ќе дојде од сите овие 22 општини со Јордан од Карбинци и ќе ја заокружиме победата со Роберт во Градско.

Да продолжиме да служиме на граѓаните, да продолжиме по овој пат, по пат на развој, напредок и затоа на 17-ти октомври да излеземе да гласаме за Најдоброто и да гласаме за борјот 12 и на 17-ти октомври и на 31 октомври ќе ја заокружиме новата победа на Најдоборо, новоата победа на СДСМ, да сте живи и здрави.

Последни вести