fbpx

Мицкоски почна да промовира и да се фали со проекти на СДСМ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Соопштение за јавност – реакција на изјава на Христијан Мицкоски од ВМРО-ДПМНЕ

Христијан Мицкоски почна да се фали со проекти на СДСМ и истите јавно да ги промовира.

Еден од нив е и проектот за фекална канализација во населеното место Страчинци во општина Гази Баба со кој Мицкоски денеска се фалеше, проект кој е осмислен и буџетиран од претходниот градоначалник Борис Георгиевски.

На Мицкоски кој нема идеи, проекти, програма и визија, кој знае само да шири лажни вести и деструкции, не му останува ништо друго освен да промовира проекти сработени од СДСМ.