fbpx

(Фото) Кандидатката за претседателка на СДСМ Фросина Ременски гласаше на вонредните внатрепартиски избори на СДСМ во општина Ѓорче Петров

Facebook
Twitter
LinkedIn

Кандидатката за претседателка на СДСМ Фросина Ременски гласаше на вонредните внатрепартиски избори на СДСМ во општина Ѓорче Петров

Почитувани,

СДСМ поставува нови, највисоки стандарди на македонската политичка сцена. Денеска се одржуваат вонредните внатрепартиски избори за претседател на СДСМ.

Во прилог ви испраќаме фотографии од денешното гласање на кандидатката за претседателка на СДСМ Фросина Ременски во општинскиот штаб во Ѓорче Петров на вонредните вантрепартиски избори.

Последни вести