fbpx

(Фото) Кандидатот за претседател на СДСМ Јован Деспотовски гласаше на вонредните внатрепартиски избори на СДСМ во општина Карпош

Facebook
Twitter
LinkedIn

Кандидатот за претседател на СДСМ Јован Деспотовски гласаше на вонредните внатрепартиски избори на СДСМ во општина Карпош

Почитувани,

СДСМ поставува нови, највисоки стандарди на македонската политичка сцена. Денеска се одржуваат вонредните внатрепартиски избори за претседател на СДСМ.

Во прилог ви испраќаме фотографии од денешното гласање на кандидатот за претседател на СДСМ Јован Деспотовски во општинскиот штаб во Центар на вонредните вантрепартиски избори.

Последни вести