fbpx

Данела Арсовска за три пати го намали буџетот за животна средина, на овој начин уште долго ќе нема чист воздух во Скопје

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Наместо да ги зголеми парите за животната средина, градоначалничката Данела Арсовска ги намалува и тоа за три пати помалку.

Ова е само една во низата погрешни одлуки на Данела со кои нанесува директна штета на скопјани.

Арсовска во својата кампања ветуваше инвестиции во животната средина и борба против аерозагадувањето но граѓаните гледаат дека нема ништо од тоа.

Со овој пристап на Арсовска, Скопје уште долго време ќе биде на врвот на најзагадени градови во светот.

Последни вести