fbpx

Одговорно се следи глобалната економија, Владата предводена од СДСМ делува во заштита на животниот стандард на граѓаните

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Владата предводена од СДСМ одговорно ја следи глобалната економија и последиците од новонастанатата ситуација.

Државата, институциите се подготвени да одговорат на сите нови предизвици во делот на економијата и енергетиката, со цел да се заштити домашната економија и финансиската состојба на граѓаните.

СДСМ како одговорна партија, преку надлежните институции ќе стори се за последиците од конфликтот во Украина врз домашната економија да бидат што помали и послаби.

И во време на безбедносни, економски и енергетски кризи, остануваме целосно посветени на заштита на економскиот стандард на граѓаните и унапредување на домашната економија.

Последни вести