fbpx

[Најава] „Еднакви, активни, гласни“ трибина на СДСМ по повод Меѓународниот ден на жената, 8-ми март

Facebook
Twitter
LinkedIn

Почитувани,

Денеска 08.03.2022 ( вторник) со почеток во 18.00 часот СДСМ и Форумот на жени организира трибина „Еднакви, активни, гласни“ по повод, Меѓународниот ден на жената, 8-ми март.

Трибината ќе се одржи седиштето на СДСМ (прес центар голема сала), а свои обраќања ќе имаат:
· Снежана Калеска -Ванчева, претседателка на Форум на Жени на СДСМ (модераторка)
· Сања Лукаревска, заменик претседателка на СДСМ
· Јована Тренчевска, членка на ИО на Форум на жени на СДСМ
· Далила Чекиќ, членка на ИО на СДММ
· Стефан Богоев, потпретседател на СДСМ

Пренос во живо ќе биде обезбеден на официјалната Фејсбук страна на СДСМ (https://www.facebook.com/SDSMakedonija/)

Го покануваме вашиот медиум да го проследи настанот, почитувајќи ги мерките и задолженијата за заштита од вирусот КОВИД-19 и носејќи лична заштитна опрема.

Последни вести