fbpx

Дали Мицкоски ќе признае за спорните набавки на автобуси?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Христијан Мицкоски треба да излезе пред граѓаните и да одговори во кое својствo преговарал со компании за набавка на автобуси и за какви дилови станува збор.

Затоа што Мицкоски ниту има надлежност, ниту може во име на Данела Арсовска, во име на Град Скопје да преговара и да договара некакви набавки.

За набавката на кинеските автобуси денеска има признанија за сторени кривични дела.

Дали Мицкоски ќе признае за спорните набавки?

Последни вести