fbpx

Нервозата и политичката некултура на ВМРО ДПМНЕ не можат да ја спречат вистината

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Обидот на ВМРО ДПМНЕ да спречи прес конференција на СДСМ не усепаа повторно.

Огромна е нервозата и политичката некуктура во ВМРО ДПМНЕ, кога се зборува за криминалите на ВМРО-ДПМНЕ и партискиот имот стекнат во време на режимот.

Политичка некултура манифестирана преку портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски само покажува какви се, и колку во опозициската партија ги боли вистината.

Научени на некои дамнешни мрачни времиња, во ВМРО-ДПМНЕ мислат дека со попречување на слободата на говор, ќе успеат да ја сокријат вистината, но тоа нема да им успее, како што не успеа ниту досега.

Нервозните реакции и ниската политичка култура не можат да ја сокријат вистината дека ВМРО-ДПМНЕ е криминална партија која дејствува на штета на граѓаните и државата.

Последни вести