fbpx

Од голтари до милионери, Стоилковски и Лефков да одговорат за „Плацеви на Водно“ и трите стана од 750 квадрати

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Бадијала Стоилковски и Лефков очајно се мачат да го пренасочат вниманието од криминалот на ВМРО-ДПМНЕ кој со бројни потврди извира со секое ново судско рочиште.

Кумот на Никола Груевски, во случајот „Плацеви на Водно“ сведочеше и ги потврди криминалните шеми.

Целата криминална операција ја организирал Никола Груевски, истот оној на којшто Мицкоски му бил советник а потоа и Генерален секретар.

Се криеле вистински сопственици на плацевите на Водно, се правеле Белизе зделки, се чувале ексклузивни станови од 750 квадрати.

Дури и партиската членарина на ВМРО-ДПМНЕ завршила криминално со купување на плацеви за Никола Груевски, шефот на Мицкоски.

Тоа се тие вистински голтари до милионери за кои треба да одговарат а и да одговараат пред македонските судови.

Затоа Наум Стоилковски и Лефков се пратени од Мицкоски да измислуваат, да лажат секој ден, во очаен обид дека нешто ќе покријат.

Не проаѓа тоа, гледа јавноста и многу добро знае.

Последни вести