fbpx

И Мицкоски ли е сниман од Груевски па мора да му ги спроведува нарачаките и да го брани?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

По честите посети на Христијан Мицкоски на Будимпешта локацијата каде што е пребеган Никола Груевски со право се поставуваат прашањата со што криминалецот во бегство го држи Мицкоски под контрола?

И Мицкоски ли е сниман од страна на Груевски па затоа мора да ги спроведува сите негови нарачки?

Што се има Груевски за Мицкоски за овој да мора по секоја цена да му ги брани криминалите?

Секојдневно се покажува дека во ВМРО-ДПМНЕ нема никаква промена, тоа е партија предводена од Груевски, партија заштитник на криминалот.

Последни вести