fbpx

Лажираните анкети никогаш нема да го сокријат криминалот и неработењето на градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Ниедна лажирана анкета нарачана од Белиот дворец нема да ги сокријат криминалот и неработењето на градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ.

Гледаат многу добро граѓаните како градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ во ек на најголема светска економска криза парите на граѓаните ги трошат на партиски вработувања, на скапи мобилни телефони и компјутери, на чоколади и апетисани, додека пратениците од оваа партија се противат на секоја мерка која значи повеќе пари во семејните буџети.

Ниедна анкета нема да ја сокрие вистината дека ВМРО-ДПМНЕ е криминална деструктивна партија која работи на штета на граѓаните и во одбрана на криминалот.

Бројни судски предмети, признанија и пресуди го потврдувата тоа, од „Плацеви на Водно“ преку „Топлик“ па се до „Титаник“, тоа е криминалот на ВМРО-ДПМНЕ.

Последни вести