fbpx

Се е исто во ВМРО-ДПМНЕ и во УМС, Мицкоски е како Груевски, ниту може да води кон иднината, ниту да донесе промени

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Вечерашното обраќање па и самиот настан на УМС покажа уште еднаш дека се е исто во ВМРО-ДПМНЕ и нема никаква промена.

Христијан Мицкоски е ист како Никола Груевски.

За протекционизам вечерва зборуваше човек кој стана асистент кај неговиот татко, за партизација на општеството зборуваше претседател на партија чии градоначалници не чекаа ниту 100 дена за да ги наполна општините со партиски кадри.

Полна е устата на Мицкоски за животен стандард ама испушти да каже дека неговите пратеници во Собранието го блокираат секој закон кој значи денар повеќе во семејните буџети.

Врвот на лицемерието на Мицкоски е наводната загриженост од резултатите од пописот, попис кој токму неговата партија заедно со нивниот коалициски партнер Левица правеа се за тој да не успее, повикуваа на бојкот на штета на граѓаните и државата.

Ниту ВМРО-ДПМНЕ ниту олицетворението на Груевски, Христијан Мицкоски, не можат да водат кон иднината, ниту пак да донесат промени.

Последни вести