fbpx

Дали човекот по кој трага МВР е поддржувач и активист на ВМРО ДПМНЕ?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

 

МВР постапува професионално и го расчистува случајот со убиството, за што јавноста е навремено информирана.

А ВМРО ДПМНЕ да не си ја ишка мувата од капата.

По одредени информации кои се појавија оваа партија треба да одговори дали човекот по кој трага МВР е активист и поддржувач на ВМРО-ДПМНЕ?

Последни вести