fbpx

Се виде партизацијата на општините на ВМРО-ДПМНЕ, на општински настан, партиски бренд и Мицкоски како зачин

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Ништо не е променето во ВМРО-ДПМНЕ.

Денеска се виде партизацијата којашто ВМРО-ДПМНЕ ја спроведува во општините, на дело, пред целата македонска јавност.

Општински настан во Кочани, финансиран со пари на граѓаните, се релизира партиски, со партискиот бренд и банер на ВМРО-ДПМНЕ, и секако со обраќање на Христијан Мицкоски како зачин.

Ова е класична злоупотреба.

Не е прашање дали ВМРО-ДПМНЕ има капацитет нешто да промени, јасно е дека нема, тоа е истата режимска партија.

Вистинското прашање е дали ќе молчи Државната комисија за спречување на корупција или ќе постапува?

Последни вести