fbpx

Ниту една лажирана анкета од ВМРО-ДПМНЕ нема да му помогне на Мицкоски

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Очен е обидот на ВМОР-ДПМНЕ со нарачани и лажирани анкети да го храбри Христијан Мицкоски во своите дестурктивни чекори и блокади.

Анкетите нарачани и лажирани од ВМРО-ДПМНЕ граѓаните многу добро знаат како се спроведуваат, за што говори и видеото во прилог:

Лажирани анкети по нарачка на ВМРО-ДПМНЕ не може да ја покријат неработата на градоначалниците од оваа партија во изминатите 6 месеци ниту пак криминалната матрица на ВМРО-ДПМНЕ.

Оваа агенција и во 2020 година предидуваше победа на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата на парламентарните избори, па тоа не се случи, напротив. Предвидувањата им беа неточни, ВМРО-ДПМНЕ на парламентарните избори доживеа пораз.

Ниту една лажна анкета нема да му помогне на Мицкоски.

СДСМ има план, ќе се спротивстави на неговите обиди за блокада на државата.

Нема да дозволиме нарачките од Груевски, спроведени од Мицкоски повторно да ја загрозат иднината на државата.

Последни вести