fbpx

Изјавите за рекет и закана кон бизнисмени од страна на Мицкоски да ги истражи Јавното обвинителство

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Изјавите за рекет, притисок и закана кон бизнисмени јавно ги дадода актуелен градоначалник и еден бизнисмен.

Сите надлежни институции, по допррн глас треба да постапат.

Јавното обвинителство треба да ги истражи наводите кои укажуваат на одредени криминални шеми

Едно е факт, Христијан Мицкоски е ист како Никола Груевски, сака да седи во криминално стекнатиот бел дворец и оттаму да кажува кој како да суди и кој како да работи.

Последни вести