fbpx

Очигледно само Мицкоски е член на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

 

Според официјалните податоци само Христијан Мицкоски е член на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ.

Очигледно проф.др. Христијан Мицкоски е толку сестрана и комплексна личност што може самиот тој да биде единствен член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, а воедно и негов претседател.

Значи претседателот на ИК Мицкоски предлага нешто, на пример дека треба да се одржи референдум, ама се уште не знае како треба да гласи прашањето, па членот на ИК Мицкоски едногласно го поддржува предлогот.

Тоa е демократијата во Белата плата.

Седниците на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ се најобична фарса, таму ништо не се одлучува, само се исполнуваат желбите на Мицкоски.

https://www.vmro-dpmne.org.mk/index.php/organizacija/ik

Последни вести